O nama

Gastronomija je mnogo više od pripremanja i uživanja u hrani; ona je umjetnost koja proizlazi iz beskrajne inspiracije i ljubavi koja svaki dan pretvara u poseban, sitnicama obogaćen doživljaj.

Želite li da i Vaš dan bude nešto posebno, drugačije, posjetite naš a la carte restoran gdje Vas očekuje prvoklasna usluga, ljubazno i dobro raspoloženo osoblje te maštovito odabrani sljedovi obogaćeni vrhunskim delicijama domaće i inozemne kuhinje.

Smjeršten u zgradi Emporion centra u samom srcu Zagreba, Heinzlova 62a, restoran „Bon Appetit“ će Vas razveseliti ugodnim, klimatiziranim i prostranim ambijentom te predivnim panoramskim pogledom na cijeli grad.  Restoran se sastoju od lounge bara i restorana s prostranom terasom, a svakodnevna gastro ponuda nudi jela a la carte, dnivni ručak s izborom juha, variva, četiri glavna jela s prilozima, vegetarijansko jelo te veći izbor svježih sezonskih i hladnih salata. Naši će kuhari pod vodstvom chefa Ruk Ivana, sa zadovoljstvom ispuniti sve Vaše gurmanske zamisli. Jelo će garantirano zadovoljiti i najizbirljivija nepca, a dodamo li čitavoj priči i specijalno izabrano vino, opuštajuću atmosferu te jedan od najboljih pogleda na grad Zagreb, trenutak će postati vječnost koju ćete poželjeti ponijeti u vlastiti dom.

U restoranu Bon Appetit očekuje Vas dvorana kapaciteta do 180 osoba, a želite li kod nas proslaviti neku posebnu priliku, za Vas ćemo osigurati dozu intime i poseban ugođaj osmišljen upravo za dan koji želite zauvijek sačuvati u sjećanju. Restoran i bar su otvoreni od 9:00 – 20:00 sati, ručak poslužujemo od 11:00 – 15:00 sati, dok je radno vrijeme a la carte restorana od 11:00 – 19:30 sati.

Kako biste bezbrižno uživali u gastronomskom doživljaju restorana, na raspolaganju Vam je prostrana garaža od 200 parkirnih mjesta.