Eventi

Ako ste odlučili proslaviti neki Vama važan dan, sa zadovoljstvom ćemo preuzeti organizaciju kako biste se Vi mogli posvetiti uživanju.

Pozivamo Vas da u ugodnoj atmosferi restorana „Bon Appetit“ proslavite Vaš rođendan, obljetnicu ili neki drugi važan događaj.

Za vrhunski pripremljena jela pobrinut će se naš gastronomski majstor gospodin Ivan Ruk, koji će pripremiti slijed delicija za pamćenje, prema Vašem izboru, uz fina vina koja će popratiti svečanu atmosferu.

Restoran „Bon Appetit“ može primiti do 180 osoba, a ukoliko želite intimniju atmosferu za manji broj osoba, tu je mogućnost pregrađivanja prostora u manje odjeljke.

Dobra i pozitivna atmosfera tijekom trajanja Vaše promocije pridonijet će općem dobrom dojmu, a ugodan interijer restorana „Bon Appetit“ idealno je mjesto održavanja.

S veseljem ćemo organizirati sve vrste promocija i pobrinuti se za fine detalje. Ukoliko je potrebno, rado ćemo Vam preporučiti kombinacije hrane i vina koja se najbolje slažu, ili se prilagoditi Vašim idejama.

Pozivamo da svoje promocije održite u restoranu „Bon Appetit“ i sigurni smo da ćete ih Vi i Vaši gosti dugo pamtiti.